Politika povraćaja i vraćanja

Politika povraćaja ovog webshop-a navodi da su oni posvećeni pružanju svojim kupcima visoko kvalitetnih proizvoda i osiguravanju njihove zadovoljstva svojim kupovinama. Međutim, zbog toga što su njihovi proizvodi digitalni proizvodi koji se isporučuju putem interneta, oni uglavnom ne nude povraćaj novca.

Kupci koji su promenili mišljenje o svojoj kupovini i još nisu preuzeli proizvod mogu zahtevati povraćaj novca, a webshop će rado ga izdati. Zahtevi za povraćaj novca podneti nakon preuzimanja proizvoda će se evaluirati pojedinačno i izdavati na diskreciji webshop-a.

Važno je napomenuti da zahtevi za povraćaj novca, ako postoje, moraju biti podneti unutar trideset dana od originalne kupovine. To znači da kupci imaju 30 dana od datuma kupovine da zahtevaju povraćaj novca ako nisu zadovoljni kupovinom ili ako promene mišljenje.

Takođe je važno da se pažljivo pročitaju uslovi i odredbe prodavnice pre nego što se napravi kupovina. Time što se kupuje, slažete se sa uslovima i odredbama prodavnice, uključujući i politiku povraćaja novca. Ako imate bilo kakva pitanja ili brige o politici povraćaja novca prodavnice, obratite se timu za podršku kupcima prodavnice.